KLOSTERKROA

SELSKAP

Vi hjelper deg med alle anledninger og skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker det. På Klosterkroa har vi mulighet til å ta i mot 35-100 gjester for et lukket selskap. Vi har i tillegg en stor uteservering. Ta gjerne kontakt med oss for et spesifisert tilbud eller en uforpliktende visning.

Våre utleiebetingelser er som følger:

Leie av lokale: kr 7000,- +mva

Leietid: kl 19-24 (eller til siste båtavgang til Oslo)

Antall personer: 35-100 stk

All mat og drikke på kjøpes på Klosterkroa

Starte selskapet tidligere?

Dersom det er ønske om å starte selskapet tidligere, så kan vi tilby vordrink servering i galleriet nede på brygga. Pris, tidspunkt og servering etter nærmere avtale.

SELSKAPSMENY:

Rekebuffet: Reker, brød, smør, majones, aioli og salat, inkl kaffe og kake\dessert Kr 370,-

Skalldyrbuffet: Reker, kongekrabbe, sjøkreps, blåskjell, sashimi, brød, smør, majones, aioli og salat, inkl kaffe og kake\dessert. Kr 550,-

Grillbuffet: Oksefilet, ulike typer pølser, grillet kylling, ovnsbakte poteter, salat, grillede grønnsaker,

bbq saus, rømmesaus, brød og smør, inkl kaffe og kake\dessert. Kr 550-

3 RETTERS MENYER

Kan serveres etter nærmere avtale

Valgfri desserter til våre buffetmenyer:

Panna cotta m/ friske bær

Sjokoladekake med krem og bær