KLOSTERKROA

Home / Essays / 2015 / August / KONSERT PÅ KLOSTERKROA

KONSERT PÅ KLOSTERKROA

Velkommen til konsert på Klosterkroa!

SPACEKLEZMER MANIFESTASJON PÅ HOVEDØYA 22. AUGUST 2015

Space Klezmer Goylem har i samarbeid med Ganggalleriet og Klosterkroa gleden av å invitere til en helaften med intergalaktisk folkemusikk - og et sjeldent innblikk i Aksespillets visuelle univers. Goylem er kjent som et av nordens mest vitale klezmerband, og har gjennom en årlang rekke musikalske mutasjoner integrert elementer fra midtøstenpop, gresk rembetika, postpunk og kunstmusikk. Aksespillet er et kunstprosjekt som gjennom en periode på 11 år utforsker et nytt symbolspråk med hensikt å belyse mørklagte sider av den fabuløst merkverdige tiden vi lever i. Den 22 august vil du én og samme sommeraften kunne oppleve en visning av 3 av totalt 256 cinematiske studier regissert av ^O^ og Ann Holmgren, lydlagt av Goylem - samt en gnistrende dansbar spaceklezmer konsert. Rammene for kvelden er magiske Hovedøya, hvor Kunstnerkollektivet på Lavetthuset har ryddet lokalene til filmvisning. Kroa ved Klosterruinene huser konserten og selger deilig drikke og håndmat. Arrangementet er støttet av Oslo Kommune TA MED DINE BESTE DANSESKO, VENNER OG ØYNE - OG VÆR VARMT VELKOMMEN! (Regnvær ingen hindring)

Se event på facebook her.