MENY
A la carte Meny Klosterkroa 2019
Stort håndpillet rekesmørbrød med majones, avocado, egg, rødløk, sitron og dill Kr 179,-
Allergener: hvetegluten, egg, skalldyr, løk – be om glutenfritt brød
Salat med grillet norsk chevre fra Haukeli, rødbeter, pærer og valnøtter. akasiehonning. Serveres med brød og smør Kr 169,-
Allergener: valnøtter, løk, sulfitt, hvetegluten – be om glutenfritt brød
Vegetar pai med fetaost, spinat, soltørket tomat, rødløk, sorte oliven. Serveres med brød og smør Kr 169,-
Allergener: hvetegluten, egg, lactose, løk, sulfitt
Biffsmørbrød av 100 gr okse indrefilet, serveres på landbrød med chilimajones, syltet rødløk, salat Kr 179,-
Allergener: løk, hvetegluten, egg, sulfitt – be om glutenfritt brød
Pasta med norsk røkelaks, stekte grønnsaker i kremet saus, ruccola Kr 169,-
Allergener: hvetegluten, lactose, fisk, løk
Gulrot suppe med chili, hvitløk og ingefær, litt spicy, serveres med brød og smør Kr 119,-
Allergener: løk,hvitløk, hvetegluten- be om glutenfritt brød
Delitallerken, består av lufttørket skinke, salami, og 2 typer oster. Serveres med brød og chilimajones. Kr 169,-
Allergener: løk,hvitløk, laktose, egg, hvetegluten- be om glutenfritt brød
2 stekte krydderpølser, serveres med syltet rødløk, sennep, potetsalat med sprø fennikel og sukkerertet med vinagrettedressing. Kr 169,-
Allergener: løk, sulfitt, hvetegluten, sennep Vegansalat med ulike typer bønner og linser, paprika, tomat, avokado og ristede mandler Kr 169,- Allergener: løk, sulfitt, hvetegluten, mandler
TIL BARNA:
Pasta med kjøttboller og tomatsaus Kr 75,-
Allergener: Hvetegluten, løk, hvitløk
Pølse med lompe Kr 40,-
Allergener: Hvetegluten
Alle våre hovedretter kan lages i halv porsjon til barn
Vi tar forbehold om at menyen kan endres i løpet av sesongen og at ikke alle retter kan være tilgjengelige alle dager.